Medical Intertrade d.o.o. Virbac zastopnik za Slovenijo

Vrednote

Spodbujamo podjetništvo

Pokažite pobudo in drznost. Pojdite izven utrjenih poti, brez dogme. To je naša vodilna sila. To nam omogoča, da se učimo iz lastnih napak, da postanemo odporni in se hitro prilagodimo na svet, ki se vedno hitreje spreminja.

Spodbujamo inovacije

Vsako naše delovanje se hrani s kreativnim in pronicljivim načinom razmišljanja. V ospredju najnovejših trendov in orodij smo zavezani, da našim strankam ponujamo vedno bolj iznajdljive in uporabne rešitve. Da bi odgovorili na trenutne izzive na področju zdravja živali po vsem svetu, se osredotočamo na preventivo in dobrobit živali. Pri tem upoštevamo prehranske in sanitarne razsežnosti.

Izkazujemo naše sodelovanje

V podjetju Virbac delamo s strastjo in v vsakem projektu, ki se ga lotimo, opravimo najboljše možno delo. Naša skupna prizadevanja in timski duh spodbujajo našo željo po odličnosti, hkrati pa nam omogočajo, da gradimo medsebojne poklicne in kulturne razlike v iskanju vedno boljših rezultatov.

Imamo posluhza našestranke

Tisti, ki skrbijo za živali, so najpomembnejši za naš obstoj. Zato je nujno, da se zavedamo kakšna pričakovanja imajo veterinarji, kmeti in lastniki hišnih ljubljenčkov. To je "lepilo, ki veže" edinstvene in intenzivne odnose, ki jih imamo z njimi; kar je ključno pri predvidevanju njihovih potreb in zagotavljanju koristnih, trajnih rešitev, ki izboljšujejo veterinarsko prakso in kakovost življenja živali.

Naši zaposleni so naša moč

Ljudje zaposleni pri Virbacu so ključ do uspeha in so glavna značilnost za podjetje naše velikosti. Vsakemu zaposlenemu zagotavljamo, da dela v okolju nenehnega razvoja, da lahko raste in premika podjetje naprej v takšnem okolju, kjer sta ključna delitev idej in skupinski duh. Raznolikost in človeške vrednote so nekatere od prednosti, ki našim ekipam in strankam zagotavljajo še bogatejšo izkušnjo.

Spodbujamo trajnost

Vedno smo gledali na prihodnost. Prizadevamo si oblikovati in razvijati svoje področje dela ter ga narediti dolgoročno bolj trajnostnega. Zato smo vedno previdni, da vlagamo le visokokakovostno in dolgoročno donosnost poudarjamo nad kratkoročnimi izplačili. Uspešnost je trajnostna le, če sprejmemo pristop, ki hkrati usklajuje gospodarsko rast, skrb za ljudi in okolje. Naša odgovornost v podjetju Virbac je, da med temi tremi dimenzijami najdemo najboljše ravnovesje.

Virbac skupina

Ustanovitelj